Vereniging

De activiteiten van de Blauwe Schuit staan niet op zichzelf. Wij hebben een bestuur dat verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de vereniging. Onze bestuursleden zijn ook lid van de senaat. De Raad van Elf, of een deel ervan, die op sociale avonden en andere officiële gelegenheden naar de voorgrond treedt, bestaat uit leden van deze senaat. Onze senatoren zijn ook de uitvoerende leden van de vereniging. 

Bestuur en senaat:

Hans Hartelo (president/ voorzitter), Brigitte van der Spank (hofdame),  Remco Arts (secretaris), Wout Engelaar jr. (penningmeester), Theo van Steen (senator), Wout Engelaar sr. (senator), Rob van der Spank (senator), Wil Leseman (senator), Maarten van Leth (senator), Wim Dinnessen (senator)

Ere-president: Grootvorst Nico Grijpink †

Ere-senatoren: Frans Hermsen †, Jan van Steensel †, Ton van de Laar †, Gerard van Groningen

Senatoren van verdienste: Theo Sengers †, Henk de Jager †, Ed V.M. Kokke, Michel Walraven, Hennie Neijboer

Adviseur: Hans van Delft

Kanseliers van De Blauwe Schuit: Toon Hermans †, Willy Walden †, Zangeres zonder Naam †, Alexander Pola †, Ted de Braak, Pierre Kartner, Willibrord Frequin, Frans Bauer

Dweilorkest: de Blue Mops

Carnaval vieren we samen, benieuwd naar onze vereniging? Stel gerust een vraag door gebruik te maken van de contactinformatie aan de zijkant van deze website.